About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

29 July 2012

AS Beauty 'A Simple Beauty'

Assalamualaikum, ok harini sy nak share sikit pasal mini online business sy ni. N nk shorkan kaka2 dan abang2 kat luar sana yg mempunyai masalah kulit wajah untuk pakai produk yg sy jual ni iaitu AS Beauty 'A Simple Beauty'. Sy sendiri sgt berpuas hati dgn produk ni.. N bukan sy sorang je,mcm tu jugak dgn cust2 sy.. Produk ni membantu melembabkan , memutihkan , dan mencerahkan kulit wajah .Mengecilkan pori-pori secara berperingkat *slowly* .Menyamarkan dan sekaligus menghilangkan jeragat .Membantu menyamarkan noda hitam .Mensekatakan tonne kulit wajah .Mencegah timbulnya jerawat .Menaikkan seri wajah .Tempoh percubaan selame 14 hari tanpa penggunaan produk lain , bedak dan kosmetik . Selepas 14 hari perawatan, kosmetik lain boleh lah dipakai seperti biasa. gambar atas ni perubahan kulit muka sy sendiri,Kalau berminat,boleh inform sy. and boleh terus add facebook sy http://www.facebook.com/bellabellys91