About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

29 September 2012

berminat jadi dealer AS BEAUTY? :)



Hello ladies and gentlemen! Ada berita baik untuk anda2 di luar sana yg berminat utk jadi dealer AS Beauty. Saya akan bantu dan bimbing anda.. Semua sedia maklum,harga set 3in1 AS BEAUTY adalah harga tetap,RM120. yg berminat boleh order yea! Bg yg memang dah ada modal utk berniaga, boleh lah order mengikut pakej yg mmg telah ditetapkan oleh pihak syarikat, pm facebook page saya utk dapatkan info daripada saya,. Bahan dan testimoni boleh copy daripada page saya untuk membantu jualan.Rezeki ada dimana2,selamat mencuba dan berusaha,dengan keberkesanan AS BEAUTY ni,mudah untuk yakinkan customer, apa2 pun cuba dulu pada diri sendiri utk rasa sendiri keberkesanan AB ni. Barang anda akan dihantar dgn khidmat courier di depan pintu rumah anda,dgn hanya RM5 charge ke semenanjung Malaysia dan RM10 ke sabah dan sarawak. Saya orang Johor Bahru,so yg duduk area2 JB senang nak berurusan dgn saya,boleh jumpa terus.
yg berminat,sila PM saya di facebook

BAHAN-BAHAN yang terkandung dalam AS BEAUTY :)


As Beauty mendapat Kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia - Biro Farmasiutikal Negara) dan HALAL dari JAKIM. Boleh refer di bawah, bahan2 yang terkandung dalam AB ni. Pada yg complaint kat packaging produk AB xada info boleh refer sini. As Beauty tak berbahaya dan sememangnya berkesan!

As Beauty Set 3 in 1

Sabun;
Sodium Cocoate / Sodium Stearate (garam mineral) sucrosa, glycerin,
madu & extract buah-buahan.

Krim Siang;
Curcuma xanthorriza root extract, curcuma longa root (Kunyit), castor/minyak zaitun, cucumis sativus/timun.

Krim Malam;
Sulfur (air belerang gunung),pachyrrhizus erosus seed extract (yam/keladi) ,cucuvis/timun, castors/olive oil esters, serbuk mutiara air tawar, extract bengkuang, tocopherol (vitamin E).


Gunakan tanpa was-was!
Berminat utk order? PM saya 
follow saya di twitter


Tak percaya dengan kebolehan produk ni? nak bukti? ni dia... Saya baru masuk set kedua dan hasilnya dah cukup memuaskan! yg penting konsisten. 
P/S : picture bawah ni totally tanpa apa2 foundation/compact powder. hanya lipbalm sahaja. HEHEHE..
Original pic,no editing or lighting! Tunggu apa lg? abg2,akak2 mariiilahhhhh cuba!