About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

26 May 2015

AS BEAUTY IMPROVED FORMULA



As Beauty Facial Treatment 3 in 1 membantu:-
💚 Mencerahkan kulit
💚 Memudarkan jeragat
💚 Mengatasi masalah jerawat
💚 Menghilangkan parut & noda noda hitam
💚 Menjadikan kulit berseri secara semulajadi
💞 Selamat Tinggal kulit kusam!
💞 Selamat Datang kulit sihat!
✔ Kelulusan KKM
✔ Halal
💚 Memelihara Anugerah Ilahi 
📲SMS/WHATSAPP 0149129986


10 May 2015

As Beauty Anti Wrinkles Solution Serum Stem Cell

The Amazing
As Beauty Anti Wrinkles Solution
Haa nampak?! mmg amazing sgt u olls.. sapa yg rasa umur 20 muka tua mcm dh 40 an wajib cuba! Seriously mmg terbaik utk kasi tegang semula kuit muka kita.. Murah je yunk.. Rm45 tahan sebulan pakai dia pun sikit2 je.. Belum cuba belum tahu.. Produk AS BEAUTY semuanya terbaikkk dari ladang tau.. Sebarang pertanyaan boleh terus SMS/WHATSAPP 0149129986 

As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell

Cara penggunaan:-

✔ Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.

✔Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.

✔Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.




AS BEAUTY ORIGINAL TONER



Assalam! 
Lama sgt rasanya blog ni duk bersawang.. tp dont worry.. biz As Beauty still on! Allah masih beri rezeki lagi hehe.. Maklumlah ada baby kecik mmg tak dan nak mencoret kat blog ni.. hihi ni baby dh 8bln baru ade masa.. hihi kepoh plak nk cite hal peribadi i olls kat sini kan ahahaha.. layan jer lah... Ok berbalik pd cite sebenar.. As Beauty bakal keluarkan Toner u olls.. Makin meletops lah u olls lepas ni.. Sabar ye! Tapiii!! Sila Berhati-hati dengan Toner Tiruan!! Toner As Beauty yang sebenar masih berada di peringkat akhir makmal. Akan dipasarkan sikit masa lagi. InsyaAllah kami hasilkan yang terbaik utk anda semua! Jangan beli dan pakai Toner tiruan pulakkk.. Boleh refer gambar di bawah ni ye utk makluman anda.. Sebarang pertanyaan bole direct 
SMS/WHATSAPP BELLA 0149129986