About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

15 February 2013

AS BEAUTY LIMITED EDITION

Assalam,harini bella nak update pasal limited edition version AS BEAUTY yang dijangka akan keluar awal Mac ini. Sangat cantikkk.. Kotak still lagi sama yang hijau tu, cuma botol krim sahaja yang ditukar. Sebagai langkah alternatif supaya produk kami tidak terus jadi manga ditiru,atau pun dikatakan meniru mana2 produk luar, juga sebagai tujuan promosi Kami masih mengekalkan kuantiti iaitu 7gm untuk day/night cream set trial dan 15 untuk day/night cream set normal..




Amacam? comel kan? hehe
Mesti ramai yang tertunggu-tunggu kemunculan limited edition As Beauty. Hanya 10000 badge saje dalam pasaran. Jom grab!Setelah mengeluarkan produk baru Alpha Collagen baru-baru ini, kami melangkah setapak lagi dengan memperkenalkan wajah baru limited edition bagi As Beauty Facial Treatment 3 in 1.
Menggunakan botol baru dari jenis Lustran SAN C yang lebih tahan lasak dan tahan lama dan yang paling penting hanya milik mutlak As Beauty bagi mengelakkan peniruan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
Isi kandungan masih tetap sama iaitu;
-7gm utk set percubaan
-15gm utk set penuh

Akan mula diedarkan tidak lama lagi. untuk sebarang order/info untuk menjadi pengedar boleh terus hubungi bella sms/whatsapp/call 0149129986

1 comment:

  1. Mari buat site income secara part time!!
    Sekarang ni smua harga barang naik,minyak naik dan segala2nya naik.
    Kos sara hidup makin meningkat dan duit makin lama makin tak mencukupi.

    Jom Join, Register & Share!!
    **100% Free Register
    **After Register u get 25USD Cbe Convert Gune RM..
    **Easy, Quick & Money

    please Join and click :
    http://stayreward.com/index.php?share=12434
    Niat Saya hanya mahu membantu anda benda baik perlu dikongsi bersama.

    ReplyDelete