About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

29 December 2012

Soalan yg kerap ditanya oleh pengguna baru As Beauty

Assalam, harini bella nak share sikit pasal soalan yang kerap kali ditanya oleh pengguna baru AS BEAUTY berserta dgn jawapan kepada kemusykilan anda. Antaranya soalan yg kerap ditanya oleh pengguna baru As Beauty;

1. Muka saya jenis yang berminyak/berjerawat, sesuai tak pakai produk ini?
= Insyaallah As Beauty sesuai dengan semua jenis kulit, tapi haruslah diingat, semua dengan izin dari Nya. As Beauty terkenal muka atas muka, anda tak akan meragui keberkesanannya.

2. Kenapa kawan saya pakai tak mengelupas, tapi sy pakai mengelupas dan keluar jerawat kecil2 pula?
= Kulit individu adalah tak sama, ada kesan yang cepat, ada kesan yang lambat. Bergantung pada jenis kulit dan masalah yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yang terdahulu yang dikhuatiri mengandungi bahan kimia. Tapi tak perlu risau, semua proses ini bersifat sementara. Bagusnya semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu sabar utk seketika.

3. Sy pakai dah 2 minggu tapi rasa pedih n gatal?
= Itulah adalah NORMAL. Proses rawatan sedang berlaku. Pedih tu terjadi akibat pengelupasan halus yang tak nampak oleh mata kasar(PEDIH SIKIT JE PUN, MANJA SGT LA U OLLS NI HUHU). Gatal-gatal pula terjadi akibat pengeluaran toksin (proses detox) dan kemungkinan pengguna menghidap resdung.

4. Adakah cara penggunaan saya betul?
=Ya. Soalan ini paling penting. Pastikan anda menggunakan as beauty dengan cara yang betul seperti yang dicatatkan di flyers. Sangat penting utk mengetahui jenis kulit anda sendiri. Jika kulit yang dikategorikan sensitif, memadai pakai nipis dan dibantu dengan air, supaya kulit tak terkejut dan tiada perubahan drastik terjadi.

5. Boleh tak sy pakai foundation/bedak selepas pakai day cream?
= Boleh. Pastikan bedak & foundation yang bersesuaian. Cuma utk peringkat awal rawatan tak digalakkan utk campur dengan produk lain bagi mempercepat dan memudahkan proses rawatan.

6. Wanita hamil boleh pakai tak produk ini?
= Boleh. Produk as beauty tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Bahan asasnya semua dari alam semulajadi. Selamat. Yang kita risaukan hormon yang tak stabil oleh wanita hamil itu sendiri.

MOGA ENTRY INI DAPAT MEMBANTU. SMS/CALL/WHATSAPP BELLA 0149129986 UNTUK LEBIH INFO ATAU UNTUK DAPATKAN AS BEAUTY HARI INI. PENGEPOSAN KE SELURUH MALAYSIA (FREE POSTAGE). BY HAND SEKITAR JOHOR BAHRU. GRAB NOW! :)

No comments:

Post a Comment