About Me

My photo
YASSIN SAHAJA RM0.80 SEN YASSIN + HOTSTAMPING RM1.30 SEN SAHAJA YASSIN + KOTAK RM1.50 SAHAJA YASSIN + KOTAK + HOTSTAMPING RM2.00 SAHAJA YASSIN + KOTAK + TASBIH RM2.50 SAHAJA (MINIMUM ORDER 100 UNIT) SMS/WHATSAPP 0149129986 (BELLA)

06 December 2012

Tindak balas normal dalam tempoh rawatan semasa pemakaian As Beauty

Hello semua, rasa lama pulak x update blog. Sebenarnya just nak bgtahu kesan2 biasa atau pun tindak balas normal dalam tempoh rawatan semasa pemakaian AS Beauty ni. Since saya tgk ada yg takut la, baru pki dua tiga hari, stop la, haih mcm2. Mcm mana ni? nak cantik, tp banyak songeh..acane tu? Antara tindak balas normal yg biasa la kan, first kdg2 kita rasa panas muke tu, then ade rase pedih2 sikit.. kdg tu ada yg keluar jerawat kat tmpat yg slame ni xpernah2 tumbuh jejer.. ada pulak tu, yg merah2 mukanya.. tak gitu? knp sy tahu sume ni? sbb mmg normal mcm ni.. tak perlu gelabah sgt eh adik2, abang2.. pasai pa? sbb dlm tempoh rawatan ni, sedang berlaku satu proses pengeluaran toksik/kekotoran pada bwh lapisan muka korang.. haaa so mule2 mmg die keluarkan habis punye! jerawat yg zaman2 dulu mase tingkatan satu yg xkua tu,die pulun kasi kua habis! hehe lpas dh keluar tu korang akan rasa perbezaan yg sgt ketara. yg kusam, jd berseri, yg gelap jadi cerah,yg berjerawat,licin!yg ade resdung,berkurang..Pokok pangkalnye, bersabar.. sbb kesannye mmg memuaskan hati. Ok mak jemah sekalian, sampai sini dulu.. Sebarang pertanyaan boleh tinggalkn kat chatbox sebelah ni yee :)
yg berminat nak order boleh direct sms/call/whatsapp 0149129986. peace yooo!


No comments:

Post a Comment